Cursusaanbod

Iedereen kan eerstehulpverlener worden, dus jij ook!
Je kunt een leven redden!

 

Reanimatie en AED
In deze cursus leer je hoe je een circulatiestilstand kunt herkennen en hoe er naar te handelen.
Aan bod komt onder andere de rol van de eerstehulpverlener, het alarmeren van de hulpdiensten, het controleren van de ademhaling, het toepassen van borstcompressies en beademingen en het gebruik van de AED.
Duur: 4 uur.
Prijs: v.a. €50,

 

Eerste Hulp bij volwassenen
In deze cursus leer je Eerste Hulp te verlenen aan volwassenen in acute situaties, ook wel ‘primaire Eerste Hulp’ genoemd. Aan bod komt onder andere de rol van de eerstehulpverlener, het alarmeren van de hulpdiensten, bewustzijnsstoornissen, de stabiele zijligging, het herkennen en handelen bij een circulatiestilstand, reanimatie met AED, ernstige bloeding, shock, wervelletsel, verstikking, brandwonden, beroerte, epileptische aanval, vergiftiging en allergische reactie.
Duur: 4 uur.
Prijs: v.a. €90,-

 

Eerste Hulp bij kinderen
In deze cursus leer je volgens de actuele richtlijnen Eerste Hulp te verlenen aan kinderen in acute situaties, ook wel ‘primaire Eerste Hulp’ genoemd.
Duur: 4 uur.
Prijs: v.a. €90,-

 

BHV
In deze training word je opgeleid tot bedrijfshulpverlener. Kennis en vaardigheden met betrekking tot Eerste Hulp en Brand & Ontruiming zorgen ervoor dat je na de training als BHV’er ingezet mag worden.
Duur: 8 uur.
Prijs: v.a. €180,-


Prijzen zijn ex. 21% BTW.

 

Het cursusaanbod is gebaseerd op de laatste richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad, het Oranje Kruis, het Rode Kruis en de internationale richtlijnen van Emergency First Response.
Een cursus kan op maat worden gemaakt. Ik denk graag met je mee over een passend cursusaanbod. Extra aandacht besteden aan een reeds bestaand onderwerp of een nieuwe onderwerp toevoegen aan de cursus? Geen probleem!

 

Certificering
Wil je een cursus volgen omdat je wilt weten wat te doen in geval van nood? Dan volstaat een certificaat van deelname.
Wil je een cursus volgen en heb je een certificaat nodig voor het uitvoeren van je professie? Dan heb je wellicht een NRR, EFR of NIKTA certificaat nodig.
Neem gerust contact met me op om te vragen naar de mogelijkheden.